Cukrárna Myšák

Zákaznická podpora:730 589 249mysak@ambi.cz
Dorty a zákusky
citronova tartaletka cukrarna mysak 148
macharuv dort cukrarna mysak 555
indianek cukrarna mysak 133
vetrnik cukrarna mysak
168 Kč
121
maly venecek cukrarna mysak 151
venecek cukrarna mysak
138 Kč
567
rakvicka-se-slehackou-mysak 960
kremrole-mysak
95 Kč
549
likerova-spicka-mysak 1725
dort harlekyn cukrarna mysak
Bez lepku
561
laskonka cukrarna mysak
Bez lepku
68 Kč
136
prazska koule cukrarna mysak 145
Sladké pečivo a chlebíčky
chlebicek s uherakem cukrarna mysak 2682
plneny-croissant-s-vejcem-mysak 2439
sunkovy chlebicek cukrarna mysak 2431
vajickovy chlebicek cukrarna mysak 2434
P1010475 2052
MYSA 2025 1 eshop by Kuba Zeman 2320271 2436
P1010486 2085
Myšák Srpen fotil Kuba Zeman 1967 2088
PA181125 160
PA181123 157
798 jablecny zavin mysak.jpg 798
Ořechy, másla a krémy
grilias mysak 5
218 Kč
373
mandle z avoly mysak 1 2407
Krém gianduia mysak 1 2331
krem z mandli avola 1 2334
krem z pistacii bronte d o p mysak 1 2332
liskove orisky z piemontu mysak 1 2401
mandlove maslo mysak 1 2329
slany karamel mysak 394
Snídaně
vejce-na-hnilicko-mysak 2316
vejce-do-skla-mysak 510/S K Detail
ceska snidane mysak 531
mysak degustace mysak 534
Myšák Září eshop Kuba Zeman 0730 2319
logo 2322
Myšák eshop Prosinec fotil Kuba Zeman 3633 2325
Myšák Září eshop Kuba Zeman 0725 (1) 2313
Myšák Září eshop Kuba Zeman 0724 2310

Vítejte v cukrářské dílně Lukáše Pohla a jeho týmu

Lukáš Pohl je šéfcukrářem v Myšákovi. Je známý tím, že nikdy nepřestává vylepšovat své recepty a pro dezerty si vždy vybírá jen ty nejlepší suroviny. Se sladkým řemeslem začal díky své babičce a dnes má na kontě dlouholeté zkušenosti z Café Savoy, La Degustation Bohême Bourgeoise, ale i z Hospody v New Yorku.

welcome image

Ručně sbírané! Mandle jsme jeli osobně nasbírat přímo na Sicílii. Když chcete ty nejlepší, jinak to ani nejde. Zpátky v Praze jsme je pak pečlivě opražili a mleli tak dlouho, dokud nevzniklo božsky jemné máslo. Jejich počet je velmi omezený. Co jsme přivezli, to jsme zpracovali. A proto neotálejte s ochutnáním! Možná jich víc nebude.

Mandle Avola
welcome image

Griliáš dodá nový chuťový rozměr a křupavý element jakémukoliv dezertu. Můžete ho přidat do snídaňové kaše nebo zmrzlinového poháru stejně jako my. Navíc jsme zvolili takovou velikost skleničky, aby se vešla i do kabelky – vezměte griliáš třeba do kina, křupe potichoučku a zaručeně nešustí!

Griliáš
welcome image

Recepturu na dokonalý nugát za nás rozlouskli v Itálii – ty nejlahodnější a nejkřupavější oříšky totiž umí vypěstovat jen tam. Ručně sbírané pistácie z Bronte, mandle z Avoly a lískové oříšky Piemont jsou svatým grálem naší cukrářské dílny spolu s francouzskou čokoládou Valrhona. Plnou chuť sladkých ingrediencí pak vyzdvihuje jemný dotyk mořské soli.

Nugát