Potřebujete poradit? Klikněte sem!

Croissanty domu 6ks

255 Kč

Detailní informace

Detailní popis produktu

Dopřejte si k snídani dokonale čerstvý croissant.
Zdlouhavou práci s máslovým těstem za vás udělali profíci z Myšáka – vy už si jen můžete vychutnat neodolatelnou vůni linoucí se z trouby a zakousnout se do křupavé zlatavé krusty, dokud je croissant ještě teplý.

Croissanty domu 6ks

Krok 1

Zmrzlé croissanty rozložte na plech potažený pečícím papírem a nechte jim dostatečné rozestupy. Nechte je kynout ve vypnuté a uzavřené troubě po dobu 8–9 hodin.

Krok 2

Ráno vyndejte plech z trouby a předehřejte troubu na 170 °C. • Croissanty potřete rozšlehaným vejcem s trochou smetany. Vložte plech do trouby a pečte po dobu 15 až 20 minut.

Croissanty domu 6ks
Croissanty domu 6ks

Do cukrárny Františka Myšáka ve Vodičkově ulice chodily po desetiletí pražské rodiny i vážené osobnosti

Jeho sladkosti mlsal Oldřich Nový nebo Ema Destinnová, dort od Myšáka měl na své narozeninové oslavě i prezident Masaryk. Vyhlášené zde byly rovněž zmrzlinové a šlehačkové poháry. My jsme si na ně nechali v rodinné sklárně Rückl v Nižboru vyrobit foukané a ručně broušené sklenice z českého křišťálu. Kolekce nazvaná Lady pochází ze starých archivů a původního katalogu sklárny ze 30. let minulého století.

Croissanty domu 6ks

Cukrárna Myšák

Vítejte v cukrářské dílně Lukáše Pohla a jeho týmu. Zákusky děláme na dvě sousta, abychom vám dali ochutnat víc druhů. Baristé vám k nim připraví výběrovou kávu a pekaři přibalí čerstvé pečivo.

Doplňkové parametry

Kategorie: Domácí pečení
Hmotnost: 480 g (6 x 80g)
Složení: vejce, máslo, mouka pšeničná, cukr, mléko čerstvé, mléko sušené, smetana, droždí, sůl
? Energetická hodnota: 2572 kJ/614 kcal
? Tuky: 38 g
? z toho nasycené mastné kyseliny: 23 g
? Sacharidy: 55 g
? z toho cukry: 10 g
? Bílkoviny: 12 g
? Sůl: 1.4 g
Skladování: Skladujte v chladničce při teplotě –18 °C a méně. Po rozmrazení znovu nezmrazujte.
Alergeny: 3, 7, 1

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: