Lehký letní dort s čerstvými jahodami, který voní jako prázdniny. Nadýchaný jako obláček a osvěžující jako koupačka v řece. Kdo by odolal?
Jahody se šlehačkou, jen lepší
Zdánlivě obyčejný zákusek jsme povýšili na prvotřídní chuťový zážitek. Klasický nadýchaný piškot doplňuje lehký smetanový krém ovoněný citronem a pravou vanilkou. Uvnitř i navrch zdobí dort čerstvé jahody a jahodový krém zpevněný trochou agar želatiny.
Výlet za kvalitními surovinami
Dokud jsou k mání, používáme jen české jahody, které jsou ze všech nejvoňavější. Do krému pak používáme poctivou smetanu od českých farmářů, kterou oživujeme kapkou šťávy z italského citronu a vanilkou z Madagaskaru.
Pro bezstarostné chvíle
Jahodový dort se dá rozkrájet na úhledné dílky, ale můžete se do něj klidně také rovnou pustit lžičkou. Udělá velkou parádu na dětských oslavách nebo vám zpříjemní víkendové rozjímání u kávy.
Dětská radost i nostalgie
Nostalgie po starých dobrých časech nás nepřestává inspirovat. U Myšáka odkazujeme na prvorepublikovou idylu a stejně tak se rádi vracíme do našeho dětství – tehdy jsme nejlépe věděli, jak si užívat život a jak skvěle chutnají čerstvě utržené jahody.
Cukrárna Myšák
Vítejte v cukrářské dílně Lukáše Pohla a jeho týmu. Zákusky děláme na dvě sousta, abychom vám dali ochutnat víc druhů. Baristé vám k nim připraví výběrovou kávu a pekaři přibalí čerstvé pečivo.