Ikonický dort vzdává poctu naší spřízněné kavárně, pro kterou ho každý den připravujeme. Jedinečné spojení hořké čokolády, svěžích višní s rybízem, jemné šlehačky a sladkého marcipánu si teď můžete dopřát i doma!
Symfonie sladkých tónů
Šlehačka, čokoláda, marcipán a ovoce: všechny tyto komponenty jsou sladké, ale každá trochu jinak. Proto jim to spolu tak ladí – klasický kakaový korpus je proložený višněmi a černým rybízem, díky kterým je vláčnější a svěží, šlehačka ho naopak zjemňuje a sladký marcipán dort zahaluje do mandlové vůně.
Jediný svého druhu
Recepturu na dort jsme sestavili sami a jen z našich oblíbených ingrediencí – o to více se můžete spolehnout, že saháme jen po těch nejlepších. Vejce a smetanu od českých farmářů, naložené české ovoce a hořkou 53% čokoládu Valrhona, bez které bychom zdaleka nedocílili tak lahodné chuti.
Pro nevšední příležitosti
Může to být významné výročí, oslava narozenin i zdánlivě obyčejný den, který si chcete z nějakého důvodu zapamatovat. Určitě si najdete záminku, proč tento nevšední dort ochutnat – ať už sami nebo v dobré společnosti.
Tradice ožívá s novými recepty
Navazujeme na prvorepublikovou tradici cukrárny U Myšáka a zároveň píšeme její novodobou historii, proto neváháme přijít s novými zákusky – vždy ale poctivě a s úctou k cukrářskému řemeslu. Dort Savoy je inspirovaný geniem loci stejnojmenné kavárny a jinde než v Ambiente ho neochutnáte.
Cukrárna Myšák
Vítejte v cukrářské dílně Lukáše Pohla a jeho týmu. Zákusky děláme na dvě sousta, abychom vám dali ochutnat víc druhů. Baristé vám k nim připraví výběrovou kávu a pekaři přibalí čerstvé pečivo.