Potřebujete poradit? Klikněte sem!

Vejce Benedikt

245 Kč

Detailní informace

Detailní popis produktu

plundrový vdolek, hovězí šunka, pošírované vejce, špenát, yuzu

Cukrárna Myšák je tradiční česká provoněná cukrárna, která chce zachovat českou cukrařinu.
Všechny produkty jsou vyráběny ručně a při výrobě jsou zachovány principy tradiční české cukrařiny, která se vyrovná té světové.

Vejce Benedikt

Navazujeme na prvorepublikovou tradici cukrárny Myšák ve Vodičkově ulici

Pod vedením cukráře Lukáše Pohla připravujeme klasické české zákusky, dorty i poháry doplněné výběrovou kávou.

Zákusky, jaké pamatujete z dětství

V Myšákovi se držíme české klasiky, do které dáváme svůj nápad. A taky suroviny, o kterých víme a chceme říkat všechno. Máslo, smetana, vejce, ovoce a další ingredience mají kvalitu, kterou nelze ničím nahradit. Vracíme se tak do časů, kdy mezi cukráři vládla poctivost, úcta k řemeslu, ale i k řemeslníkům a k zákazníkovi.

Vejce Benedikt
Vejce Benedikt

Do cukrárny Františka Myšáka ve Vodičkově ulice chodily po desetiletí pražské rodiny i vážené osobnosti

Jeho sladkosti mlsal Oldřich Nový nebo Ema Destinnová, dort od Myšáka měl na své narozeninové oslavě i prezident Masaryk. Vyhlášené zde byly rovněž zmrzlinové a šlehačkové poháry. My jsme si na ně nechali v rodinné sklárně Rückl v Nižboru vyrobit foukané a ručně broušené sklenice z českého křišťálu. Kolekce nazvaná Lady pochází ze starých archivů a původního katalogu sklárny ze 30. let minulého století.

Vejce Benedikt

Cukrárna Myšák

Vítejte v cukrářské dílně Lukáše Pohla a jeho týmu. Zákusky děláme na dvě sousta, abychom vám dali ochutnat víc druhů. Baristé vám k nim připraví výběrovou kávu a pekaři přibalí čerstvé pečivo.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: